Bereikbaarheid atelier Eef Diteweg

De provincie Overijssel doet er alles aan om Eef Diteweg Hedendaagse Kunst in het buitengebied van Slagharen zo bereikbaar mogelijk te maken. Zo heeft Provinciale Staten indertijd met 1 stem verschil besloten dat de N377 tussen De Lichtmis (afslag A28 na Zwolle) en Slagharen zoveel mogelijk een 100 km. weg moet zijn. Daartoe wordt Balkbrug (wie heeft daar nu iets te zoeken) momenteel ondertunneld en zijn nu ook de voorbereidende werkzaamheden begonnen om de oversteek naar Eef Diteweg Hedendaagse Kunst veilig te maken door de N377 te voorzien van een viaduct, zodat de kunstliefhebbers veilig kunnen doorrijden.
Helaas is de oversteek over de N377 naar Eef Diteweg Hedendaagse Kunst vanaf 16 februari tot eind van het jaar daardoor afgesloten maar bij Slagharen is er al eerder voor een betere bereibaarheid van Eef Diteweg Hedendaagse Kunst een rondweg aangelegd die het mogelijk maakt Slagharen te ontwijken.
Al met al is Eef Diteweg Hedendaagse Kunst de provincie Overijssel dankbaar voor de vele miljoenen die ze over heeft voor de bereikbaarheid van een van haar grootste kunstenaars. Vanaf 2022 bent u misschien wel 10 minuten eerder op de plaats van bestemming (als u tenminste verschoont blijft van vertragingen door langzaam rijdende vrachtwagens).
Wij houden u natuurlijk op de hoogte van de voorderingen van de werkzaamheden.